Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2924
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

Verkoop kaarten jubileum eindfeest is gestart

3 februari 2012


De kaartverkoop voor het eindfeest op 2 juni van het 75-jarig bestaan van WVF is gestart. Kaarten a 5 euro zijn verkrijgbaar bij C1000 Wim Schokker (Petuniaplein 23) en de kantine van WVF op sportpark De Weide Steen (aan de Stinsweg).

Er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar en op = op. De knaller van de avond zijn The Great Piano’s. Twee pianisten ( entertainers ) met zang, en drum en saxofonist. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Pure entertainment die toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals je het het liefst hoort en ziet. The Great Pianoshow is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept. Dat is al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die jou rechtstreeks betrekken. Daarnaast treedt ook DJ Henri Geerlings op. Henri draait als basis swingmuziek en dance classics uit de jaren '70, '80 en 90's maar ook met de hedendaagse muziektrends is hij prima op de hoogte. Hij draait ook graag deze floorfillers!

Meteen meedingen voor kleine loterij
Kaarten voor het evenement dat je niet mag missen kosten 5 euro. Je dingt dan meteen mee voor de kleine loterij die bij het eindfeest hoort (niet te verwarren met de grote jubileumloterij). De hoofdprijs is één minuut gratis winkelen aangeboden door C1000 Wim Schokker. Andere prachtige prijzen zijn onder andere : twee waardebonnen van Sport-Inn (€ 20,- www.sport-inn.nl), twee knipbonnen aangeboden door Hair Queen, de kapster uit Westenholte (Westenholterweg 43 www.hairqueen.nl), één overhemdenkaart, een kledinghoes en een VIP-card die een leven lang 10 procent korting verschaft, aangeboden door Palthe Stomerij (www.palthe.nl) en vier voetballen aangeboden door WVF . Trekking van deze kleine loterij vindt plaats op 2 juni 2012. Houd voor meer informatie www.wvf75jaar.nl in de gaten. Daar publiceren we ook de aanvangstijd van het feest.